Selecteer een pagina

Over Ferenc

Ik ben Ferenc Jacobs – Generalist, ondernemer, verbeteraar

Zo lang als ik me kan herinneren hou ik van nieuwe dingen. Iets nieuws om te leren, ontwikkelingen op technologisch gebied of het opdoen van nieuwe ervaringen uit andere culturen. De afgelopen jaren heb ik me beziggehouden met vernieuwende projecten, verandering en procesverbetering in de publieke sector. Ik heb met het HELIX-model een werkwijze ontwikkeld die het beste uit elke verandering kan halen.

Als persoon en als professional ben ik lastig in één vakje te plaatsen. Het voordeel is dat ik geen last heb van tunnelvisie. Ervaring in marketing, sales, processen, ICT, AVG en ondernemerschap zorgen ervoor dat ik bedrijven in de volle breedte bekijk. En dat is ook nodig bij veranderingen die echt in het DNA van een organisatie moeten zitten.

Ik ben ondernemend vanaf mijn jeugd en op meerdere manieren al ruime tijd ondernemer. Ik heb zowel goede jaren als minder goede jaren meegemaakt en ken de valkuilen van het ondernemerschap inmiddels vrij aardig. Één van de factoren waardoor ik de laatste jaren succes heb gehad is werken met een goed plan. En met die ervaring ga ik ook jou helpen.

=

FLEXfg BV

Mede-eigenaar, operationeel directeur

=

Meerdere publieke instellingen

Functionaris Gegevensbescherming, privacy-adviseur, projectleider

=

Regionale ontwikkelingsmaatschappij

Projectleider innovatie onderwijs & techniek

=

Openbare bibliotheek

Programmamanager Digitale Geletterdheid, projectleider implementatie ICT

Kom in contact

Ferenc Jacobs

Ferenc Jacobs

Procesbegeleider

Ik ga graag in gesprek met beleidsmedewerkers of bestuurders die veranderingen of complexe vernieuwingen op een verantwoorde manier willen doorvoeren in hun organisatie. 

Spreekt mijn manier van werken je aan?
Of wil je horen hoe ik jou verandering zou begeleiden?

Laten we afspreken!

De beste manier om te ontdekken wat we samen kunnen doen is een afspraak maken. Laat gerust je gegevens achter, ik neem contact met je op voor het inplannen van een (online) afspraak.

Ballêster 6
9231 MR Surhuisterveen

+31 (0) 6 1499 5615

ferenc@azzizt.nl

Laat een bericht achter